» » Antonio Vivaldi - Die Vier Jahreszeiten

Antonio Vivaldi - Die Vier Jahreszeiten MP3

Album MP3: 1769 mb. | Album FLAC: 2242 mb.

Tracklist

1Allegro: Orrido Vento (Entsetzlicher Sturm); Correre E Battere Li Piedi Il Feddo (Laufen Und Stampfen Mit Den Füßen Vor Kälte); Venti (Winde); Battere I Denti (Zähneklappern)
2Presto: Tempo Impetuoso D'Estate (Stürmisches Wetter)
3Largo: Il Capraro Che Dorme (Der Schlafende Ziegenhirt); Mormorio Di Fronde E Piante (Violinen: Rascheln Des Laubes Und Der Pflanzen); Il Cane Che Grida (Bratschen: Der Hund Bellt); Caprar Col Fido Can A Lato (Der Ziegenhirt Mit Seinem Treuen Hund)
4Allegro: La Caccia (Die Jagd); La Fiera Che Fugge (Das Fliehende Tier); Schioppi E Cani (Flinten Und Hunde); La Fiera Fuggendo Muore (Das Fliehende Tier Verendet)
5 IV L' Inverno (Der Winter)
6Largo: La Pioggia (Regen)
7Allegro: Danza Pastorale (Ländlicher Tanz)
8 II. L'Estate (Der Sommer)
9 Concerto Grosso E-Dur Pv 241
10Allegro: Giunt' É La Primavera (Frühlingserwachen); Canto Dè Gl' Uccelli (Gesang Der Vögel); Scorrono I Fonti (Die Quellen Sprudeln); Tuoni (Donner); Canto D'Uccelli (Gesang Der Vögel)
11Allegro: Camminar Sopra Il Ghiaccio (Gehen Auf Dem Eise); Caminar Piano Et Con Timore (Vorsichtiges Und Ängstliches Gehen); Cader A Terra (Hinfallen); Correr Forte (Forsches Voranschreiten); Il Vento Sirocco (Der Schirokko); Il Vento Borea E Tutti Li Venti (Der Nordwind Und Alle Übrigen Winde)
12 Concerto Grosso G-Moll Pv 366
13 I. La Primavera (Der Frühling)
14Adagio: Mosche E Mosconi (Fliegen Und Brummer)
15 III L'Autumno (Der Herbst)
16 Concerto Grosso F-Moll Pv 442
17Allegro Non Molto - Allegro: Languidezza Per Il Caldo (Mattigkeit Infolge Der Hitze); Il Cucco (Der Kuckuck); La Turtorella (Die Turteltaube); Il Gardellino (Der Stieglitz); Zeffiretti Dolci (Sanfte Zephire); Venti Diversi (Verschiedene Winde); Vento Borea (Der Nordwind); Il Pianto Del Villanello (Klage Des Jungen Bauern)
18Adagio: Dormienti L'Ubriachi (Die Schlafenden Zecher)
19 Concerto Grosso F-Dur Pv 257
20Allegro: Ballo E Canto Dè Villanelli (Tanz Und Gesang Der Landleute); L'Ubriaco (Der Betrunkene); L'Ubriaco Che Dorme (Der Schlafende Zecher)

Antonio Vivaldi - Die Vier Jahreszeiten listening: where to download for free?

You can currently download the Antonio Vivaldi - Die Vier Jahreszeiten album for free in mp3, flac formats at a.associazione-experience.it. It is also possible to buy "Antonio Vivaldi - Die Vier Jahreszeiten" on Amazon, Discogs as listen or rent it on Spotify, Apple Music.

Get the full album by Antonio Vivaldi. Leaked Die Vier Jahreszeiten ZIP or RAR, MP3 or FLAC format music. All songs for free.

Why use associazione-experience.it?

• ✅ Fast downloads, up to 100MB/sec.
  • ✅ Secure, encrypted servers for privacy.
  • ✅ All files scanned on VirusTotal.
  • ✅ No download limit. No sign-up required.
  • ✅ Free downloads forever!

Antonio Vivaldi - Die Vier Jahreszeiten MP3
Baroque